Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå)

Bobcat 45 trail quilt fra Kammok er et alsidigt og komfortabelt duntæppe, der giver bærbar varme i en håndfri poncho, som kan tilpasses til en sovepose, en hængekøje, en underquilt eller et hyggeligt lejrtæppe. Det er lavet af åndbart og holdbart materiale, så du kan nyde den komfort og varme, som den blå farve tilføjer, selv når du befinder dig udenfor. Dette bløde og lette duntæppe er holdbart, så du kan nyde dine eventyr uden at skulle bekymre dig. Få dit Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå) i dag og føl dig komfortabel under stjernerne.

DKK kr. 1.599,00
Kammok - Bobcat 45 trail quilt (Blå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kammok
EAN: 817838014747
Varenummer (SKU): 8757800195478719

Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå)

Leder du efter nyt grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå) fra brandet Kammok øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Kammok – Bobcat 45 trail quilt (Blå) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

817838014747