Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green)

Kammok’s Mantis 40D hængekøjetelt er den perfekte løsning til dit friluftseventyr. Det er en komplet pakke, der kommer med hængekøje, myggenet og et overdække, der giver komfort, beskyttelse og tilpasningsmuligheder. Det kommer i Moss green farve for en ekstra smuk baggrund. Det er et uundværligt element til at nyde naturen.

DKK kr. 2.500,00
Kammok - Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KammokEAN: 817838015409 Varenummer (SKU): 8757800195452714 Kategori:

Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green)

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green) fra producenten Kammok måske det helt rigtige til dig. Med Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green) i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Kammok – Mantis 40D hængekøjetelt (Moss green) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

817838015409