Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange)

Roo Single 40D hængekøje fra Kammok er den ultralette og komfortable løsning til en person med en bæreevne på op til 180 kg. Denne kvalitetshængekøje er fremstillet af ekstra holdbare materialer og er vandtæt, så du kan nyde den år efter år. Hængekøjen er fremstillet i Ember Orange og vil være et smukt og praktisk valg til din indretning.

DKK kr. 419,00
Kammok - Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange)
5
DKK kr. 599,00
Kammok Roo Single 40D Ember Orange Hængekøje
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KammokEAN: 817838013290 Varenummer (SKU): 8757800194256996 Kategori:

Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange)

Leder du efter nyt Hængekøjer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange) fra brandet Kammok øjensynligt det helt rette for dig. Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange) i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Ember Orange) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

817838013290