Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul)

Roo Single 40D hængekøjen fra Kammok er en ultralet og komfortabel kvalitetshængekøje, der passer perfekt til én person med en bærekapacitet på op til 180 kg. Hængekøjen er vandtæt og fremstillet af ekstra holdbare materialer, så den holder år efter år. Med sin smukke gul farve er den perfekt til afslapning i baghaven eller i skoven. Nyd de lune sommeraftener med Kammok’s Roo Single 40D hængekøje!

DKK kr. 594,00
Kammok - Roo Single 40D hængekøje (Gul)
5
DKK kr. 599,00
Kammok Roo Single 40D Sunflower Gold Hængekøje
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KammokEAN: 817838013320 Varenummer (SKU): 8757800194257031 Kategori:

Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul)

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul) fra producenten Kammok måske det helt rigtige til dig. Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Gul) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

817838013320