Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange)

Kammok – Roo Single 40D hængekøje er det perfekte valg for én person, der søger komfort og ultralet udstyr. Fremstillet af ekstra holdbare materialer, har hængekøjen en bærekapacitet på 180 kg, samtidig med at den er 100% vandtæt, så du kan bruge den år efter år. Denne hængekøje kommer i et lækkert orangfarvet design, der gør den førsteklasses!

DKK kr. 594,00
Kammok - Roo Single 40D hængekøje (Orange)
5
DKK kr. 599,00
Kammok Roo Single 40D Canyon Orange Hængekøje
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KammokEAN: 817838015195 Varenummer (SKU): 8757800194256992 Kategori:

Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange)

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange) fra producenten Kammok øjensynligt det helt rette til dig. Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange) i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Kammok – Roo Single 40D hængekøje (Orange) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

817838015195