Tilbud

Keen – Circadia WP Sko

Keen – Circadia WP skoene er designet til mænd, der ønsker en komfortabel og funktionel sko. Skoene har en vandtæt og åndbar membran, der holder fødderne tørre og komfortable under regn og våde forhold. Ydersålen er mønstret med et skridsikkert mønster, så du kan holde fodfæstet, selv når vejene er glatte. Det fuldt justerbare lukkemønster sørger for en god og sikker pasform. Skoene er velegnede til lette vandreture og byliv.

Keen - Circadia WP Sko
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Keen
EAN: 195208061363
Varenummer (SKU): 5058102000753289 Kategori:

Keen – Circadia WP Sko

Er du på udkig efter nyt Sko grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Keen – Circadia WP Sko fra producenten Keen måske det helt rigtige for dig. Med Keen – Circadia WP Sko er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Keen – Circadia WP Sko i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Keen – Circadia WP Sko online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195208061363