Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch

Dark Earth/Mulch. Det sikrer ekstrem holdbarhed, god åndbarhed, og et stilfuldt udseende. Indlægget er lavet af EVA-skum, som giver en komfortabel og støttende pasform. Det er også lettere end et traditionelt læderindlæg, så du kan holde dig aktiv i længere tid.

DKK kr. 824,00
Keen Targhee III Oxford Leather
5
DKK kr. 1.099,95
Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KeenEAN: 191190493779 Varenummer (SKU): 9613601565518687 Kategorier: ,

Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch

Leder du efter nyt Brands udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch fra brandet Keen måske det helt rigtige for dig. Med Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Keen Mens Targhee III Oxford, Dark Earth / Mulch online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191190493779