Tilbud

Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler

Nordiske butikker

SEK 1.179,00 kr
Sporstandaler Keen NEWPORT
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 871209028733 Varenummer (SKU): 10531702096031637 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Brands´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler

  Leder du efter nyt Brands udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler fra brandet øjensynligt det helt rette til dig. Med Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

  Med Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

  Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

  Når du bestiller udendørs-grej som fx Keen Newport Men Bison, brun-41 – Sandaler online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

  Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

  Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

  Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

  Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

  Yderligere information

  EAN

  871209028733