Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange)

Klymit Insulated Double V liggeunderlag har et luksuriøst design, der bringer ekstra komfort til din campingoplevelse. Det dobbeltstørrelse liggeunderlag er udstyret med et V-formet design, der hjælper med at bevare den isolerende ydeevne, så du kan sove trygt og komfortabelt hele natten. Det er konstrueret med et slidstærkt, vandtæt stof og har orange farve detaljer, der giver det et moderne udseende. Dette liggeunderlag er perfekt til at nyde stjerneklare nætter med din partner.

DKK kr. 1.199,00
Klymit - Insulated Double V liggeunderlag (Orange)
5
DKK kr. 1.209,00
Klymit - Insulated Double V Liggeunderlag
5
DKK kr. 1.479,00
Klymit Insulated Double V
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KlymitEAN: 846647005783 Varenummer (SKU): 8757800194077343 Kategori:

Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange)

Er du på udkig efter nyt Liggeunderlag grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange) fra producenten Klymit måske det helt rigtige for dig. Med Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Klymit – Insulated Double V liggeunderlag (Orange) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

846647005783