Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange)

Klymit Insulated Static V liggeunderlaget er det perfekte valg, hvis du søger en ekstra kuldeisolering, når du kamperer på de kolde vinternætter. Underlaget har en fremragende R-værdi på 4,4, hvilket giver den yderste komfort og beskyttelse mod kulde. Dette letvægtsunderlag er lavet af et slidstærkt, vandafvisende stof og har et skridsikkert, orange design, som holder liggeunderlaget på plads. Oplev komfort og varme med dette holdbare og fleksible Klymit Insulated Static V liggeunderlag.

DKK kr. 819,00
Klymit - Insulated Static V Liggeunderlag Orange
5
DKK kr. 819,00
Klymit - Insulated Static V liggeunderlag (Orange)
5
DKK kr. 900,00
Klymit Insulated Static V
4
DKK kr. 999,00
Klymit Insulated Static V Liggeunderlag
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KlymitEAN: 846647006698 Varenummer (SKU): 8757800194230792 Kategori:

Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange)

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange) fra producenten Klymit øjensynligt det helt rette for dig. Med Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange) i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Klymit – Insulated Static V liggeunderlag (Orange) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

846647006698