Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn)

Med det innovative Klymit Static V liggeunderlag har du mulighed for at nyde en komfortabel og ergonomisk støttende søvn. Det V-formede liggeunderlag er udviklet til at give dig optimal støtte og komfort og former sig efter din krops konturer. Liggeunderlaget er utroligt letvægt og fylder næsten ingenting, så du nemt kan tage det med dig på farten. Oplev den behagelige søvn og komfortable støtte, som Klymit Static V liggeunderlaget giver.

DKK kr. 589,00
Klymit - Static V Liggeunderlag Grøn
5
DKK kr. 589,00
Klymit - Static V liggeunderlag (Grøn)
5
DKK kr. 749,00
Klymit Static V Liggeunderlag Grøn
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KlymitEAN: 846647006797 Varenummer (SKU): 8757800195410347 Kategori:

Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn)

Er du på udkig efter nyt Liggeunderlag udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn) fra brandet Klymit øjensynligt det helt rette til dig. Med Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn) i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Klymit – Static V liggeunderlag (Grøn) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

846647006797