La Sportiva Solution Climbing Shoes

The La Sportiva Solution Climbing Shoes are designed for maximum performance when climbing. The shoes have a Stealth C4 sticky rubber sole and a P3 platform which provide superior grip and support. The upper is made from an abrasion resistant microfiber and there is also an adjustable hook-and-loop closure for a secure and custom fit. These shoes are perfect for anyone looking to take their climbing to the next level. With the perfect blend of comfort, style and performance, the La Sportiva Solution Climbing Shoes are your perfect partner for tackling the toughest climbing routes.

La Sportiva Solution Climbing Shoes
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: La Sportiva
EAN: 8020647650767
Varenummer (SKU): 5776101092649491 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring La Sportiva´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

La Sportiva Solution Climbing Shoes

Er du på udkig efter nyt Klatresko grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er La Sportiva Solution Climbing Shoes fra producenten La Sportiva øjensynligt det helt rette for dig. Med La Sportiva Solution Climbing Shoes er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med La Sportiva Solution Climbing Shoes i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx La Sportiva Solution Climbing Shoes online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8020647650767