Leatherman Free™ K2X

Denne elegante og alsidige Leatherman Free™ K2X foldekniv er det perfekte valg for den professionelle bruger. Den udmærker sig med en 420HC kombinationsblad, der er perfekt til at skære gennem strukturerede og grove materialer. Med dens skarpe og kraftfulde værktøjer er dette det ideelle valg til professionelle krævende og kreative opgaver. Denne kompakte foldekniv fra Leatherman er udstyret med avancerede funktioner, som gør den let at bruge, og dens bæltekrog gør, at den altid er lige ved hånden. Leatherman Free™ K2X er det perfekte værktøj til at have med, hvad enten du er hjemme eller på farten.

DKK kr. 863,00
Leatherman Free™ K2X
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leatherman
EAN: 037447006883
Varenummer (SKU): 5776101094768485 Kategori:

Leatherman Free™ K2X

Leder du efter nyt Foldeknive grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Leatherman Free™ K2X fra producenten Leatherman øjensynligt det helt rette til dig. Med Leatherman Free™ K2X er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Leatherman Free™ K2X i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Leatherman Free™ K2X på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

37447006883