Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort)

Denne sko- og støvletørrer 2.0 fra Lenz er en effektiv løsning til hurtig tørring af dine sko, handsker og andre tekstiler. Den har et mundstykke og to forlængerslanger, der gør det let at tørre dine tekstiler. Den tænder med det samme, når den tilsluttes strøm, og tørreprocessen er nem og sikker. Giv dine sko og tekstiler den bedste pleje med Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort).

Lenz Space 2.0 Dryer Tørretumbler, sort
Lenz Space Dryer sko- og støvlevarmer
5
Lenz Space Dryer sko- og støvlevarmer
5
Lenz - Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lenz
EAN: 9006729018150
Varenummer (SKU): 8757800001564738 Kategori:

Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort)

Leder du efter nyt Sko udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort) fra producenten Lenz måske det helt rigtige for dig. Med Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Lenz – Sko- og støvletørrer 2.0 (Sort) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9006729018150