LifeSystems – Intensity 480 lommelygte

Intensity 370 lommelygte fra LifeSystems leverer en kraftig lysstyrke på 370 lumens og har 5 lystilstande inklusive blink og justerbar strålelængde. Det gør den velegnet til et bredt udvalg af situationer. Lommelygten er drevet af 2 x AA-batterier, som leverer op til 60 timer strøm.

LifeSystems Lommelygte 370 Lumens
4.5
Lifesystems Intensity 480 LED lommelygte - Lommelygter
5
LifeSystems - Intensity 480 lommelygte
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LifeSystems
EAN: 5031863420655
Varenummer (SKU): 8757800203682321 Kategori:

LifeSystems – Intensity 480 lommelygte

Leder du efter nyt Lommelygte udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er LifeSystems – Intensity 480 lommelygte fra brandet LifeSystems måske det helt rigtige for dig. Med LifeSystems – Intensity 480 lommelygte er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med LifeSystems – Intensity 480 lommelygte i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx LifeSystems – Intensity 480 lommelygte på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5031863420655