Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS

And aspects of jagttøj, Lundhags Flok Damevest i uld tilbyder dig et flot og komfortabelt design til optimale forhold i terrænet. Den har en justerbar hætte og to sidelommer, et elastisk bælte samt en åben brystlomme til småting. Denne vest er lavet af sandfarvet uld, som giver god beskyttelse og varme uden at være for tung. Vesten er XS størrelse og passer til de fleste. Med Lundhags Flok Damevest i uld kan du nyde et solidt lag af beskyttelse og komfort og samtidig se professionel ud, når du er ude på jagt. Den sandfarvede uld er åndbar og termoregulerende, så du kan holde dig varm uden at føle dig tung. Den justerbare hætte og de praktiske lommer sikrer, at du har alt det, du har brug for, lige ved hånden.

Lundhags - Flok damevest i uld (Sand) - XS
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lundhags
EAN: 7045952668413
Varenummer (SKU): 8757800201444399 Kategorier: ,

Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS fra brandet Lundhags øjensynligt det helt rette til dig. Med Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Lundhags – Flok damevest i uld (Sand) – XS på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7045952668413