Lundhags – Jomlen 25 (Rød)

Tag den ultimative rejsekammerat med på dine eventyr med Lundhags Jomlen 25 rød. Denne rene og minimalistiske daypack er nem at bære og har plads til alle dine vigtige ting. Den kan også fastgøres til større vandretasker med separate kompressionsstropper. Ideel til de daglige aktiviteter og korte rejser. Sættet Jomlen 25 fra Lundhags er lavet af slidstærke materialer og har et slidstærkt og robust design.

DKK kr. 735,00
Lundhags - Jomlen 25 (Rød)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LundhagsEAN: 7318731769855 Varenummer (SKU): 8757800201453238 Kategorier: ,

Lundhags – Jomlen 25 (Rød)

Er du på udkig efter nyt Daypack rygsække udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Lundhags – Jomlen 25 (Rød) fra brandet Lundhags øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Lundhags – Jomlen 25 (Rød) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Lundhags – Jomlen 25 (Rød) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Lundhags – Jomlen 25 (Rød) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318731769855