Lundhags – Jomlen 25 (Sort)

Mød Lundhags Jomlen 25 – måske din bedste rejsekammerat. Denne ren og minimalistiske daypack er designet til at passe perfekt til enhver vandretur. Jomlen 25 er udstyret med separate kompressionsstropper, der gør det let at fastgøre rygsækken til større vandretasker. Udstyret med en robust og slidstærk konstruktion, der sikrer en komfortabel pasform til lange vandringer. Vandtæt og letvægtsmateriale sikrer, at du altid er klar til rejsen.

DKK kr. 699,00
Lundhags - Jomlen 25 (Sort)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lundhags
EAN: 7318731769879
Varenummer (SKU): 8757800201453206 Kategorier: ,

Lundhags – Jomlen 25 (Sort)

Leder du efter nyt Daypack rygsække udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Lundhags – Jomlen 25 (Sort) fra brandet Lundhags måske det helt rigtige for dig. Med Lundhags – Jomlen 25 (Sort) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Lundhags – Jomlen 25 (Sort) i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Lundhags – Jomlen 25 (Sort) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318731769879