Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M

Vær klar til de kolde dage med denne behagelige hue fra Lundhags. Hatten er lavet af et dobbeltlag af 100% blød merinould, som holder hovedet varmt og komfortabelt. Denne hue er nem at pakke og velegnet til alle former for aktiviteter. Merinouldens fibre isolerer godt, regulerer varmen, er ikke-lugtende og har et professionelt look. Uanset om du er på vej ud på en hyggelig vandretur eller blot har brug for et ekstra lag for at holde varmen, så er Lundhags Ullto Merino Beanie et godt valg.

DKK kr. 399,00
Lundhags - Ullto merino beanie (Sort) - S/M
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LundhagsEAN: 7318731840912 Varenummer (SKU): 8757800201454262 Kategorier: , ,

Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M

Er du på udkig efter nyt Huer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M fra producenten Lundhags øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Lundhags – Ullto merino beanie (Sort) – S/M på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318731840912