Montane Phase XPD Waterproof Jacket

Denne Phase XPD Waterproof Jacket er specielt udviklet til ekstremt eventyrlystne, der søger alvorlig beskyttelse mod uovervindelige elementer. Dette er den ultimative vandtætte jakke til ekspeditioner og vinterklatringer såvel som alpint klatring. – Hold tonen professionel. Montane Phase XPD vandtætte jakke tilbyder optimal beskyttelse mod barske miljøer. Med et 100% vandtæt membran og en laminering af PERTEX Shield+, er dette den mest ydre jakke, der følger med en venlig og let pasform. – Hold tonen professionel. Montane Phase XPD Waterproof Jacket er den bedste mulighed for eventyrere, der ønsker at udforske de ukendte under ekstreme forhold. Denne jakke er luksuriøs, let og åndbar, så du kan bevare komfort og beskyttelse. – Hold tonen professionel.

DKK kr. 3.746,00
Montane Phase XPD Waterproof Jacket
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MontaneEAN: 5056237089368 Varenummer (SKU): 5776101097068419 Kategori:

Montane Phase XPD Waterproof Jacket

Leder du efter nyt Montane udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Montane Phase XPD Waterproof Jacket fra brandet Montane måske det helt rigtige til dig. Med Montane Phase XPD Waterproof Jacket er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Montane Phase XPD Waterproof Jacket i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Montane Phase XPD Waterproof Jacket på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5056237089368