Montane Phase XT Waterproof Jacket

Montane Phase XT Waterproof Jacket er skabt til at skabe balance mellem alpine stil og optimal beskyttelse. Den trelags Gore-Tex®-overdel er slidstærk og holdbar, holdbar og robust – og så er den endda vandtæt. Jakken har et alpinsk snit og justerbar hood, som sikrer en perfekt pasform. Den er også let, åndbar og fleksibel, så du kan bevæge dig frit. Denne Montane jakke er det perfekte valg for alpine eventyr.

Worldwide butikker

GBP £288.49
£350.04
Montane Phase Xt Jacket Grey M Man
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MontaneEAN: 5056237089207 Varenummer (SKU): 5776101097068387 Kategori:

Montane Phase XT Waterproof Jacket

Er du på udkig efter nyt Montane udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Montane Phase XT Waterproof Jacket fra producenten Montane øjensynligt det helt rette for dig. Med Montane Phase XT Waterproof Jacket er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Montane Phase XT Waterproof Jacket i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Montane Phase XT Waterproof Jacket online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5056237089207