MSR Footprint Universal 2 Large

Med dette MSR Footprint Universal 2 Large teltbundsbeskyttelsesdække, får du en effektiv beskyttelse af bunden af Zoic™ 2 Tent og Hubba™ Tour 2 Tent teltet. Dette footprint vil også mindske kondensdannelsen i bunden af teltet markant, da det er fordampningen fra jorden, der er den vigtigste kilde til kondens i teltet. Med dette footprint kan du være sikker på, at dit telt er godt beskyttet.

MSR Footprint Universal 2 Large
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSR
EAN: 040818130117
Varenummer (SKU): 5776101093768985 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Footprint Universal 2 Large

Leder du efter nyt Teltbunde grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er MSR Footprint Universal 2 Large fra producenten MSR måske det helt rette til dig. Med MSR Footprint Universal 2 Large er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med MSR Footprint Universal 2 Large i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx MSR Footprint Universal 2 Large på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818130117