MSR Footprint Universal 2 Regular

Med dette MSR Footprint Universal 2 Regular footprint kan du beskytte din teltbund effektivt. Det passer til mange modeller, herunder Hubba Hubba™ NX Tent, FreeLite™ 2 Tent og Thru-Hiker™ Mesh House 2. Det reducerer også kondensdannelsen i bunden af teltet markant, så du kan få mest muligt ud af sovekomforten. Et must have for enhver, der ønsker et praktisk og stilrent teltbundsskydd!

MSR Footprint Universal 2 Regular
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSR
EAN: 040818130100
Varenummer (SKU): 5776101093768984 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Footprint Universal 2 Regular

Er du på udkig efter nyt Teltbunde grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er MSR Footprint Universal 2 Regular fra producenten MSR måske det helt rette til dig. Med MSR Footprint Universal 2 Regular er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med MSR Footprint Universal 2 Regular i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx MSR Footprint Universal 2 Regular online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818130100