MSR Footprint Universal 4 Large

Denne professionelle MSR Footprint Universal 4 Large er specielt designet til at beskytte bunden af Habitude™ 4 teltet og forbedre kondensdannelsen. Dette footprint reducerer effektivt fordampningen fra jorden, der er den primære kilde til kondens i teltet. Det gør det muligt at bruge dit telt under alle forhold, selv i de mest udfordrende omgivelser.

DKK kr. 554,00
MSR Footprint Universal 4 Large
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSREAN: 040818133002 Varenummer (SKU): 5776101097072909 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Footprint Universal 4 Large

Er du på udkig efter nyt Teltbunde udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er MSR Footprint Universal 4 Large fra producenten MSR måske det helt rette til dig. Med MSR Footprint Universal 4 Large er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med MSR Footprint Universal 4 Large i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx MSR Footprint Universal 4 Large på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818133002