MSR PocketRocket 2

Ildesætning og temperaturregulering. Denne model kan håndtere alle typer af brændstof, inklusiv gas, og er den perfekte gasbrændere, hvis du ønsker at have kontrol over madlavningstemperaturen. Uanset hvor du befinder dig, kan du nyde god mad, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

DKK kr. 399,95
MSR PocketRocket 2
DKK kr. 489,00
MSR PocketRocket 2 Stove
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSREAN: 0040818098844 Varenummer (SKU): 9613600202343480 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR PocketRocket 2

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er MSR PocketRocket 2 fra producenten MSR måske det helt rigtige for dig. Med MSR PocketRocket 2 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med MSR PocketRocket 2 i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx MSR PocketRocket 2 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

40818098844