MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp

MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp er perfekt til den professionelle vægtfanatiker eller minimalist. Denne ekstremt lette tarp er let at transportere og giver hurtig og pålidelig beskyttelse mod regn og sne. Den er nem at sætte op, så du kan komme i ly og tørvejr hurtigt. Den er lavet af slidstærke materialer, så den kan holde til at blive brugt igen og igen. Så uanset om du er på farten eller skal finde skygge og beskyttelse udendørs, kan du være sikker på, at MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp vil give dig den beskyttelse, du har brug for.

MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSR
EAN: 040818108277
Varenummer (SKU): 5776101093766573 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp

Leder du efter nyt Tarps udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp fra producenten MSR måske det helt rigtige for dig. Med MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx MSR Thru-Hiker 70 Wing Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818108277