MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp

MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp er perfekt til den professionelle vægtfanatiker eller minimalist. Denne ekstremt lette tarp er let at transportere og giver hurtig og pålidelig beskyttelse mod regn og sne. Den er nem at sætte op, så du kan komme i ly og tørvejr hurtigt. Den er lavet af slidstærke materialer, så den kan holde til at blive brugt igen og igen. Så uanset om du er på farten eller skal finde skygge og beskyttelse udendørs, kan du være sikker på, at MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp vil give dig den beskyttelse, du har brug for.

DKK kr. 1.447,00
MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MSR
EAN: 040818108277
Varenummer (SKU): 5776101093766573 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring MSR´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp fra brandet MSR øjensynligt det helt rigtige for dig. Med MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx MSR Thru-Hiker™ 70 Wing Tarp på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

40818108277