Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose

DKK kr. 599,00
Muurikka Stegeplade i beskyttelsespose, 48 cm.
4.5
DKK kr. 599,00
Muurikka Griddle Pan 48 cm w.coverbag without legs
3.5
DKK kr. 799,00
Muurikka - 48 cm Stegeplade med beskyttende pose
5
DKK kr. 891,95
48 CM GRIDDLE PAN IN COVERBAG
4
DKK kr. 891,95
48 CM GRIDDLE PAN IN COVERBAG
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Muurikka
EAN: 6416571006008
Varenummer (SKU): 8757800195302437 Kategori:

Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose

Leder du efter nyt Gasbrændere udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose fra brandet Muurikka måske det helt rette for dig. Med Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Muurikka – 48 cm Stegeplade med beskyttende pose på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

6416571006008