Muurikka – Paellapande, 50 cm

Muurikka – Paellapande, 50 cm, er lavet af høj kvalitet og passer til både bål og gasbrænder. Denne paellapande er ideel til store retter, hvor der er brug for masser af stegeplads, og kan også bruges til servering. Med sin robuste konstruktion kan denne paellapande holde til selv de mest krævende madlavninger. Få den perfekte paella med Muurikka – Paellapande, 50 cm.

DKK kr. 259,00
Muurikka Paellapande 50 cm.
4.5
DKK kr. 279,00
kr. 279,00
Muurikka Paella 50 cm OneSize, OneColour
DKK kr. 389,00
Muurikka Paella Pan - 50 CM Stål
3.5
DKK kr. 399,00
Muurikka - Paellapande, 50 cm
5
DKK kr. 418,95
Muurikka Paella Pan 50 Cm, Steel - Stk. - Str. 50cm - Pande
4
DKK kr. 418,95
Muurikka Paella Pan 50 Cm, Steel - Stk. - Str. 50cm - Pande
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Muurikka
EAN: 6416571001508
Varenummer (SKU): 8757800195335077 Kategori:

Muurikka – Paellapande, 50 cm

Leder du efter nyt Gasbrændere udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Muurikka – Paellapande, 50 cm fra producenten Muurikka måske det helt rette til dig. Med Muurikka – Paellapande, 50 cm er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Muurikka – Paellapande, 50 cm i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Muurikka – Paellapande, 50 cm på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6416571001508