Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle

Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1,5L Vandflaske er et miljøvenligt valg, der ikke ofrer på kvaliteten. Flasken er lavet af et BPA- og BPS-frit plastmateriale, der indeholder 50% genbrugsmateriale, der er robust og sikrer længerevarende brug. Flasken er konstrueret med en bred mund, så det er let at fylde og rengøre. Det er et ideelt valg til aktive mennesker, der leder efter en pålidelig og stilfuld drikkeflaske.

DKK kr. 149,00
Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NalgeneEAN: 1213000839665 Varenummer (SKU): 5776101096178643 Kategori:

Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle

Leder du efter nyt Nalgene grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle fra producenten Nalgene øjensynligt det helt rette for dig. Med Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Nalgene Wide Mouth Silo Sustain 1.5L Water Bottle på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

1213000839665