Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag

Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag er det perfekte valg til professionelle eventyrere. Dette letvægts liggeunderlag kombinerer komfort, holdbarhed og en behagelig nattesøvn, så du kan nyde ethvert udendørs eventyr. Med en 100% bluesign godkendt, 75D genanvendt polyesterstofskal er dette liggeunderlag også et bæredygtigt valg.

DKK kr. 1.299,00
Nemo - Astro Insulated Regular liggeunderlag
5
DKK kr. 1.363,95
Nemo Astro Insulated Regular - Liggeunderlag
4
DKK kr. 1.363,95
Nemo Astro Insulated Regular - Liggeunderlag
DKK kr. 1.363,95
Nemo Astro Insulated Regular - Liggeunderlag
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nemo
EAN: 811666034601
Varenummer (SKU): 8757800002490193 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nemo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag fra brandet Nemo måske det helt rigtige til dig. Med Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nemo – Astro Insulated Regular liggeunderlag på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

811666034601