Nemo – Fillo King pude (Midnight gray)

Nemo – Fillo King pude (Midnight gray) er en luksuriøs og behagelig pude med et intelligent design. Den kombinerer en luftcelle og premium skum fra genbrugte materialer fra Nemos underlag. Med denne pude får du den samme komfort som derhjemme.

DKK kr. 599,00
Nemo - Fillo King pude (Midnight gray)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nemo
EAN: 811666031327
Varenummer (SKU): 8757800002462997 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nemo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nemo – Fillo King pude (Midnight gray)

Er du på udkig efter nyt Puder udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Nemo – Fillo King pude (Midnight gray) fra producenten Nemo øjensynligt det helt rette for dig. Med Nemo – Fillo King pude (Midnight gray) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nemo – Fillo King pude (Midnight gray) i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nemo – Fillo King pude (Midnight gray) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

811666031327