Nextorch – C2 UV lommelygte

Nextorch C2 UV lommelygte er det ideelle valg for professionel brug. Lygten har en kraftig UV-lyskilde, som gør det let at identificere ægte rav, samt en maksimal brændetid på 13 timer ved lav lumens. Den er desuden vandtæt ned til 1 meter, så du kan udforske selv de mest udfordrende miljøer. Med Nextorch C2 UV lommelygte får du en lille, kompakt og holdbar lommelygte, der er perfekt til professionel brug.

NexTORCH - C2 - UV lygte
5
Nextorch - C2 UV lommelygte
5
NexTorch C2 UV 405 nm UV-lygte
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nextorch
EAN: 6945064201403
Varenummer (SKU): 8757800201193864 Kategori:

Nextorch – C2 UV lommelygte

Leder du efter nyt Lommelygte grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Nextorch – C2 UV lommelygte fra brandet Nextorch øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Nextorch – C2 UV lommelygte er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nextorch – C2 UV lommelygte i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nextorch – C2 UV lommelygte online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

6945064201403