Tilbud

Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey

Crosshatch Steel Grey er fremstillet i et slidstærkt materiale sammensat af polyester og bomuld, som gør den vejr- og vindtæt. Det duer af denne jakke er, at den er stilfuld, men alligevel let og imødekommende. Den er udstyret med en regulær pasform og har en kort, elegant snit. Derudover har den naturligvis både praktiske og funktionelle features som; alle vandtætte lynlåse, hætter, forlommer og en forlænget, aftagelig hætte. Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey er den perfekte vinterparka til mænd, der ønsker at holde sig komfortabel og varm. Den er slidstærk og vindtæt, og den korte, elegante snit gør den både fashionable og praktisk. Med dens vandtætte lynlåse, hætter, forlommer og aftagelige hætte, er den klar til at klare enhver udfordring denne vinter.

Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nobis
EAN: 808324085242
Varenummer (SKU): 9613600491687095 Kategori:

Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey

Leder du efter nyt Vinterjakker udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey fra brandet Nobis måske det helt rette til dig. Med Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Nobis Shelby Herre, Crosshatch Steel Grey online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

808324085242