Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå)

Alden 5.0 M liggeunderlag fra Nordisk gør outdoor-sovning behagelig, komfortabel og stress-fri. Dette bløde og strækbare underlag er lavet af topkvalitetsmaterialer og er designet til at give utrolig komfort og støtte, uanset hvilken position du vælger. Det luftige og åndbare materiale sikrer, at du aldrig vil føle varme eller kulde, og det er let nok til at tage med dig på campingture eller andre udendørs aktiviteter. Med Alden 5.0 M liggeunderlag fra Nordisk får du den ultimative soveoplevelse, hvor som helst du vælger at slå lejr.

DKK kr. 1.199,00
Nordisk Alden 5.0 M Self Inflating Mat
5
DKK kr. 1.199,00
Nordisk - Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384121334 Varenummer (SKU): 8757802119255565 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå)

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå) fra brandet Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk – Alden 5.0 M liggeunderlag (Blå) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384121334