Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå)

Med vores nye Alden-serie af liggeunderlag er det ikke længere nødvendigt at gå på kompromis med komforten, når du sover udendørs. Den bløde og strækbare overflade sikrer, at du får den bedste komfort på alle terræn, mens den blå farve giver en smuk og naturlig indramning. Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag er den perfekte måde at holde det varmt og behageligt, når du er ude i det fri.

DKK kr. 1.299,00
Nordisk - Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384121310 Varenummer (SKU): 8757802119255528 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå)

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå) fra producenten Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nordisk – Alden 5.0 S liggeunderlag (Blå) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384121310