Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton

Experience the ultimate luxury tenting experience with the Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton! This premium tent offers an impressive 12.6 m2 of living space in a classic tipi shape, perfect for up to 6 people. Crafted from robust and durable Technical Cotton fabric, this tent provides a comfortable and secure shelter from the elements and ensures a safe and pleasant stay in the great outdoors. With its spacious interior and innovative features, the Alfheim 12.6 gives you the perfect combination of luxury, comfort, and convenience. Enjoy your outdoor adventures and take your camping experience to the next level with the Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton!

Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton
5
Nordisk Alfheim 12.6 - Tipi telt i bomuld
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384023959
Varenummer (SKU): 5776101093764464 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

Brand

Nordisk

EAN

5703384023959