Nordisk Almond +10 Large

Tag et skridt tættere på naturen med Nordisk Almond +10 Large! Denne uovertrufne sovepose eller tæppeblanket har plads til en person og holder dig varm uanset hvor du er. Store, vandtætte Lynlåse gør det nemt at åbne og lukke din sovepose, og et lommeindlæg giver dig mulighed for at opbevare små personlige ting sikkert. Opbygningen af ​​syntetisk tekstil- og skumfyldning kombineret med komfortabelt og holdbart polyesterstof giver Nordisk Almond +10 Large optimal isolering og nem vedligeholdelse. Prøv det og mærk forskellen!

DKK kr. 736,00
Nordisk Almond +10 Large
5
DKK kr. 736,00
Nordisk - Almond +10° L (Brun)
5
DKK kr. 868,00
Nordisk Sovepose Almond +10 Grøn Regular / Left Zipper
DKK kr. 999,00
Nordisk Almond +10 Sovepose Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384049393 Varenummer (SKU): 5776101093730798 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Almond +10 Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Almond +10 Large fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Nordisk Almond +10 Large er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Almond +10 Large i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nordisk Almond +10 Large på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384049393