Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton

Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton er det perfekte telt til 2-4 personer. Med sit unikke denimdesign, udviklet i samarbejde med japanske Kaihara, skiller dette telt sig virkelig ud i lejren. Oplev en fantastisk kombination af stil og funktionalitet med dette flotte bomuldstelt fra Nordisk!

Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton
Nordisk - Asgard 7.1 Denim 3-personers Telt
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098742
Varenummer (SKU): 5776101096027337 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton fra producenten Nordisk måske det helt rigtige for dig. Med Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Asgard 7.1 Denim Technical Cotton online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384098742