Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs

Disse professionelle Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 stk er perfekte til at øge skyggearealet på enten en tarp, en pressening eller det store familietelt. Stængerne er lavet af utroligt stærkt og let DAC-materiale og leveres i en praktisk pakkepose med 2 stk. Gør din udendørsoplevelse endnu bedre med disse pålidelige tarp-stænger.

DKK kr. 281,00
Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs
5
DKK kr. 399,00
Nordisk - Aluminium tarp stænger 138 cm (2 stk.)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384025526 Varenummer (SKU): 5776101093766645 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs

Leder du efter nyt Familetelte udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs fra producenten Nordisk måske det helt rette til dig. Med Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk DAC Tarp Poles 138 cm, 2 pcs online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384025526