Nordisk Gormsson +10 Curve Large

Komforten og varmen er i højsædet med Nordisk Gormsson +10 Curve Large fibersovepose. Med deres eksklusive materialer og unikke design, sikrer denne sovepose optimal isolering og komfort, selv når temperaturen falder. Udvendigt er soveposen fremstillet af robust og modstandsdygtigt polyester, mens den indvendige del er fyldt med syntetisk fiber for at sikre optimal varmeisolation. Den asymmetriske kurveform sikrer gennemstrømning af den varme luft og sikrer god ventilation. Den store hætte med krave og justerbar bælte forsegler kroppen fuldstændig for at opretholde den varme inde i posen. Derudover har den en indvendig lomme til opbevaring af små genstande. Nordisk Gormsson +10 Curve Large fibersovepose er ideel til camping, vandreture og andre udendørs aktiviteter.

DKK kr. 916,00
Nordisk Gormsson +10 Curve Large
5
DKK kr. 916,00
Nordisk - Gormsson +10° Curve L (Grøn)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384083915 Varenummer (SKU): 5776101094813233 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson +10 Curve Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson +10 Curve Large fra producenten Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk Gormsson +10 Curve Large er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Gormsson +10 Curve Large i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Gormsson +10 Curve Large på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384083915