Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large

Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large er en fibersovepose af højeste kvalitet. Med sin innovative teknologi tilbyder den uovertruffen komfort og støtte, så du kan få en god nats søvn. Designet er nøje iscenesat og afprøvet, så du kan være sikker på, at det holder til det mest krævende brug. Lavet af åndbart og robust materiale, gør denne sovepose til den perfekte rejsepartner. Perfekt til at holde dig komfortabel og varm på de koldeste nætter. Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large er det perfekte valg for alle, der ønsker en høj kvalitets sovepose.

DKK kr. 986,00
Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large
5
DKK kr. 986,00
Nordisk - Gormsson +10° Curve XL (Grøn)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384083922 Varenummer (SKU): 5776101094813235 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rette til dig. Med Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Gormsson +10 Curve X-Large på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384083922