Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large

Oplev højeste komfort med Nordisk Gormsson -10 Mummy XL fibersovepose! Med sin utrolige komfort, letvægts-materiale og sin 10 graders temperaturisolering er dette produkt designet til at holde dig tør og varm, selv i de koldeste nætter. Den ergonomiske form og den unikke konstruktion giver en perfekt pasform, der giver plads til at bevæge sig, uden at man skal gå på kompromis med komforten. Med dens vandafvisende stof og kvalitets lynlås er denne Nordisk Gormsson-10 Mummy X-Large fibersovepose et af de bedste valg får en god nats søvn.

DKK kr. 1.514,00
Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384078232 Varenummer (SKU): 5776101094813271 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large

Leder du efter nyt Soveposer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Gormsson -10 Mummy X-Large på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384078232