Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium

Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium fibersovepose er et førsteklasses produkt, der er designet til at levere højeste komfort og varme. Et smart design og premiummaterialer sikrer, at denne sovepose er perfekt til at holde dig varm og tør, uanset hvor du slår dit telt. Denne sovepose har et materiale af polyester, der er både holdbart og let, og det gør den også utroligt velegnet til en række forskellige miljøer. Fibersoveposen har endda et forseglet lynlåslukning, der holder kulden ude og varmen inde. Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium er en fibersovepose af højeste kvalitet og design. Denne sovepose er et must-have for alle, der ønsker en luksuriøs soveoplevelse i al slags vejr.

DKK kr. 1.057,00
Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium
5
DKK kr. 1.429,00
Nordisk - Gormsson -2 C Mummy Sovepose Medium
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384083991 Varenummer (SKU): 5776101094813266 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium fra producenten Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Gormsson -2 Mummy Medium online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384083991