Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large

Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large er et mesterværk indenfor soveposer. Med Nordisk’s kompetence og know-how, er Gormsson X-Large designet til at give dig en yderst behagelig og komfortabel nat. Fibersoveposen er fremstillet af åndbar og slidstærk polyester med et termisk tryk, der holder dig varm og tør i løbet af natten. Den ekstra store størrelse giver dig plads til at bevæge dig uden at gå på kompromis med komforten. Oplev standarden for den ultimative sovepose med Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large!

DKK kr. 1.291,00
Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384084011 Varenummer (SKU): 5776101094813268 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large fra brandet Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Gormsson -2 Mummy X-Large på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384084011