Nordisk Gormsson -20 Mummy Large

Nordisk Gormsson -20 Mummy Large er den ultimative fibersovepose til den mest krævende bruger. Soveposen er fremstillet af nøje udvalgte materialer, der giver en optimal komfort samtidig med at den er robust og slidstærk. Soveposen er desuden blevet testet ud fra de strengeste krav og standarter, og den leverer et højt niveau af isolering og ventilation. Nordisk Gormsson -20 Mummy Large kan bruges året rundt, og er dermed det perfekte valg til de mest krævende og avancerede friluftsentusiaster.

DKK kr. 1.407,00
Nordisk Gormsson -20 Mummy Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384078249 Varenummer (SKU): 5776101094813273 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson -20 Mummy Large

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson -20 Mummy Large fra brandet Nordisk måske det helt rette for dig. Med Nordisk Gormsson -20 Mummy Large er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Nordisk Gormsson -20 Mummy Large i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Nordisk Gormsson -20 Mummy Large online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384078249