Nordisk Gormsson +4 Curve Large

Introducer Nordisk Gormsson +4 Curve Large fibersovepos! Denne sovepose, som er fremstillet af Nordisk, tilbyder markedets mest gennemførte fibersovepose. Du får et komfortabelt design, som er skræddersyet til at give dig den bedste nattesøvn og afslapning. Den er også ekstremt slidstærk og har ekstra tykke og bløde materialer, der kan holde sig godt år efter år. Du får desuden en sovepose, der er let at pakke og transportere, så du kan nyde godnatte med stil og komfort, lige meget hvor du er. Investér i denne fremragende fibersovepose og du vil sikre dig en komfortabel, stilfuld og holdbar søvnoplevelse!

DKK kr. 1.063,00
Nordisk Gormsson +4 Curve Large
5
DKK kr. 1.299,00
kr. 1.399,00
Nordisk Gormsson +4 Curve Sovepose Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384083946 Varenummer (SKU): 5776101094813236 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson +4 Curve Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson +4 Curve Large fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Nordisk Gormsson +4 Curve Large er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Gormsson +4 Curve Large i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Gormsson +4 Curve Large på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384083946