Nordisk Gormsson +4 Curve Medium

Nordisk Gormsson +4 Curve Medium er det ultimative valg af fibersovepose! Den er designet med stort fokus på ergonomi og komfort, hvilket gør den næsten uovertruffen til camping og overnatning udenfor. Soveposen er udstyret med et blødt og elastisk stof, der holder naturens elementer ude. Desuden har den et robust ydre, der er ekstremt modstandsdygtig overfor slid og vejr. Denne fibersovepose er simpelthen det bedste valg til professionelle campister og friluftsmennesker, der ønsker høj komfort og ønsker at holde sig varm og tør hele natten!

DKK kr. 916,00
Nordisk Gormsson +4 Curve Medium
5
DKK kr. 1.199,00
kr. 1.299,00
Nordisk Gormsson +4 Curve Sovepose Medium
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384083939 Varenummer (SKU): 5776101094813234 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Gormsson +4 Curve Medium

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Gormsson +4 Curve Medium fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rette for dig. Med Nordisk Gormsson +4 Curve Medium er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Nordisk Gormsson +4 Curve Medium i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Gormsson +4 Curve Medium på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384083939