Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp

Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp er det perfekte valg til dig, der leder efter en solid beskyttelse mod vejret. Denne stærke tarp leveres med både 12 stk. V-pløkker, barduner og 2 stk. justerbare tarpstænger. Denne tarp er lavet af kraftig bomuldsdug, som yder god beskyttelse mod let regn og dug. Så hvis du ikke har brug for et telt, så er Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp det helt rigtige valg for dig.

DKK kr. 2.344,00
kr. 3.349,00
Nordisk Kari 20 Basic Cotton Tarp (Hvid (NATURAL))
4
DKK kr. 2.361,00
Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp
5
DKK kr. 2.637,00
Nordisk - Kari 20 Bomuld Tarp
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384108922
Varenummer (SKU): 5776101096030832 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Kari 20 m2 Basic Cotton Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384108922