Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp

Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp har det hele. Det leveres med 14 stk. V-pløkker, barduner og 2 stk. justerbare tarpstænger. Det er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker at investere i et telt men stadig ønsker optimal beskyttelse mod let regn og dug. Kari 30m2 Basic Cotton Tarp er en stor, rektangulær tarp der er lavet af slidstærk bomuld. Den er nem at sætte op og tager ikke meget plads. Den er lavet med de bedste materialer og kvaliteten er høj. Med Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp er du sikret et solidt tag over hovedet.

DKK kr. 3.242,00
Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp
5
DKK kr. 3.619,00
Nordisk - Kari 30 Bomuld Tarp
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384108892
Varenummer (SKU): 5776101096205933 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp

Leder du efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp fra brandet Nordisk måske det helt rette til dig. Med Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Kari 30 m2 Basic Cotton Tarp på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384108892